Inel Hidden Code G1

Inel din aur HIDDEN CODE II cu diamante

1.730 lei

Șterge

O inlantuire gratioasa de sclipiri! Realizat din aur de 18K si incrustat cu diamante, inelul Hidden Code II este de o finete deosebita. Diamantele reprezinta acele detalii subtile, dispuse pe toata circumferinta inelului. Mixand mai multe inele din colectia Enigma puteti crea un design unic, care sa va reprezinte la nivel de stil si personalitate.

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE

*Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.2 g
Detalii pietre pretioase
Diamante (culoare F-G, claritate SI1, taietura VG):
– pentru masurile 47 – 49: 14 diamante de 1.5 mm; aprox. 0.21 carate (total);
– pentru masurile 50 – 54: 15 diamante de 1.5 mm; aprox. 0.225 carate (total);
– pentru masurile 55 – 58: 16 diamante de 1.5 mm; aprox. 0.24 carate (total);

Cod Produs: 1637W.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.