2018-04-18_18-09-33-M=B-R=8-S=4

Inel din aur MIX AND MATCH

450 lei

Șterge

Inelul Mix and Match este un inel versatil cu un design minimalist si atemporal. Poti opta pentru diferite texturi si nuante. Pentru un look clasic, acesta poate fi purtat singur, iar pentru un look noncomformist poti purta cate doua, trei sau patru inele pe deget. Le poti purta „lipite” pe aceeasi falanga sau le poti imparti purtandu-le pe cel cu circumferinta minima pe prima falanga. Inelul Mix and Match se poate transforma chiar si intr-un pandantiv.

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE

*Daca nu regasesti masura ta in selector te rugam sa ne contacteziPretul afisat corespunde masurilor 47-55.
**Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.2 g

Cod Produs: 1043.
Etichete: , , , , , .

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.