2018-04-18_18-05-52-M=B-R=8-S=4

Inel din aur PAPION

900 lei

Șterge

Inelul Papion poate fi realizat din aur galben, alb sau roz. Produsul din imagine are aplicat un strat de rodiu negru pentru accentuarea formei deosebite a acestuia. Papion este o serie dedicata doamnelor si domnisoarelor puternice si hotarate, care incalca cu eleganta rutina outfit-urilor feminine.

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE

*Daca nu regasesti masura ta in selector te rugam sa ne contacteziPretul afisat corespunde masurilor 47-55.
**Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate: 2.5 g

Cod Produs: 1054.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 8 – 10 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.