_MG_5183_small

Inel din aur RIDDLE OF LOVE cu safir si diamante

6.680 lei

Șterge

Seducator, surprinzator si misterios, modelul The Riddle of Love este realizat din aur de 18K si incrustat cu un safir central avand o forma ovala si 14 diamante albe care cuprind intreaga circuferinta a inelului. Nuanta deosebita a safirului inspira eleganta si rafinament. Modelul poate fi purtat alaturi de inelele Hidden Code, alcatuind un set impreusionant si usor de personalizat.

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE

**Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.7 g
Detalii pietre pretioase:
– 1 safir oval 8 x 6 mm; aprox. 1.3 – 1.5 carate;
Diamante (culoare F-G, claritate SI1, taietura VG):
– pentru masurile 47 – 49: 13 diamante albe de 1.5 mm; aprox. 0.195 carate (total);
– pentru masurile 50 – 54: 14 diamante albe de 1.5 mm; aprox. 0.21 carate (total);
– pentru masurile 55 – 58: 15 diamante albe de 1.5 mm; aprox. 0.225 carate (total);

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.