em-3p-pietre-r

Inel din aur ROYAL EVERGREEN TRIO cu smaralde si diamante albe

1.800 lei

Șterge

Inelul Royal Evergreen Trio este incrustat cu trei smaralde de 0.126 carate si saisprezece diamante albe de 0.08 ct.  Stralucirea si culoarea intensa a pietrelor pretioase este evidentiata de montura delicata in gherute. Prezenta diamantelor albe confera inelului un plus de eleganta si farmec.  Bobitele mici de aur de la baza inelului sunt detaliile delicate care completeaza designul fermecator al inelului.   Inelul poate fi realizat din aur alb, galben sau roz. Inelul face parte din colectia C O L O R S.

*Daca nu regasesti masura ta in selector te rugam sa ne contactezi
**Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.4 g

Carataj diamante albe: 0.08 ct
Carataj smaralde: 0.126 ct

Cod Produs: 1640ER.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.