Inel Secret Wishes G (2)

Inel din aur SECRET WISHES cu rubin si diamante

5.000 lei

Șterge

Seducator, surprinzator si misterios, modelul Secret Wishes este realizat din aur de 18K si incrustat cu un rubin central in forma de briliant si 14 diamante albe care cuprind intreaga circuferinta a inelului. Nuanta intensa a rubinului inspira pasiune, curaj si emotie. Modelul poate fi purtat alaturi de inelele Hidden Code, alcatuind un set impresionant si usor de personalizat.

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE

*Pretul afisat corespunde masurilor 50-54. Daca porti o alta masura, te rugam sa ne contactezi pentru a-ti comunica pretul.
**Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.8 g
Detalii pietre pretioase:
– rubin rotund de 6 mm;
– 14 diamante albe de 1.5 mm (culoare F-G, claritate SI1, taietura VG);
Carataj total:
– rubin: aprox. 0.8 ct;
– diamante: aprox. 0.21 ct;

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 8 – 10 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.