2020-06-09-11-13-26-(B,Radius8,Smoothing5)1

Inel din aur SEE ME AS I AM cu diamant

900 lei

Șterge

Inelul See Me As I Am cu diamant are un caracter nonconformist prin dispunerea atipica a dimantului si prin natura intrerupta a modelului. Creat pentru a acoperi doar jumatate din deget, inelul integreaza intr-un mod elegant pielea, construind un tot unitar deosebit. Capatul intrerupt al inelului are un design special pentru a fi cat mai comod la purtare. Descopera si alte creatii din colectia “See Through”.

Fiecare bijuterie Minionette este realizata cu suflet si atentie la detalii, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.5 g

Detalii diamant alb (culoare F-G, claritate SI1, taietura VG)
1 diamant alb de 2 mm; aprox. 0.03 ct

Cod Produs: 1062.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.