0424

Inel din aur SWEET FLOWERS cu diamante albe si safir

1.450 lei

Șterge

Un inel cu model floral, inelul Sweet Flowers surprinde prin delicatetea si atentia la detalii. Diamantele albe confera un plus de eleganta si rafinament inelului. Acesta poate fi asortat cu cerceii Sweet Flowers si colierul Sweet Flowers si poate fi realizat din aur galben, alb sau roz.

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE

*Daca nu regasesti masura ta in selector te rugam sa ne contacteziPretul afisat corespunde masurilor 47-58.
**Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

TERMEN LIVRARE
Comenzile plasate din cadrul sectiunii de reduceri se vor livra in aproximativ 15 zile lucratoare. Multumim pentru intelegere!

Greutate estimativa: 1.5 g

Detalii diamante albe (culoare F-G, claritate SI1, taietura VG)
6 diamante albe de 1.5 mm; aprox. 0.09 ct

Detalii safir
1 safir de 2.5 mm; aprox. 0.06 ct

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Cod Produs: 1609DW.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.