Inel din aur de 18k de logodna cu diamant negru central si diamante albe

Inel din aur THE SECRET cu diamant negru si diamante albe

2.380 lei

Șterge

Inelul The Secret este realizat din aur de 18K si incrustat cu diamante albe si un diamant negru de 4 mm. Accentele stralucitoare si dispunerea lor circulara si discontinua confera inelului un aspect nonconformist si rafinat. Modelul poate fi personalizat si cu alte pietre pretioase, in functie de preferinte. Alege sa-l porti ca inel solitar sau alaturi de alte inele din colectia Enigma, in functie de stilul tau personal.

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE

*Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.6 g
Detalii pietre pretioase:
– 1 diamant negru rotund de 4 mm; aprox. 0.21 carate;
Diamante albe (culoare F-G, claritate SI1, taietura VG):
– pentru masurile 47 – 49: 13 diamante albe de 1.5 mm; aprox. 0.195 carate (total);
– pentru masurile 50 – 54: 14 diamante albe de 1.5 mm; aprox. 0.21 carate (total);
– pentru masurile 55 – 58: 15 diamante albe de 1.5 mm; aprox. 0.225 carate (total);

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.