Inel din aur de 18k de logodna cu diamante

Inel din aur THE SECRET cu diamante

5.900 lei

Șterge

Stralucitor, rafinat si elegant, modelul The Secret, realizat din aur de 18K cu diamante albe, ar putea fi considerat cu usurinta inelul unei printese. Pietrele sunt incrustate in casete delicate, intr-o dispunere circulara pe toata lungime inelului, cu piatra centrala in forma de briliant, stralucind cel mai puternic. Pentru un efect deosebit, il poti purta impreuna cu inelele intrerupte din colectia Enigma.

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE

*Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.6 g
Detalii pietre pretioase
Diamant central (culoare F-G, claritate VVS2, taietura EX);
– 1 diamant rotund de 4 mm; aprox. 0.21 carate;
Diamante circumferinta (culoare F-G, claritate SI1, taietura VG);
– pentru masurile 47 – 49: 13 diamante albe de 1.5 mm; aprox. 0.195 carate (total);
– pentru masurile 50 – 54: 14 diamante albe de 1.5 mm; aprox. 0.21 carate (total);
– pentru masurile 55 – 58: 15 diamante albe de 1.5 mm; aprox. 0.225 carate (total);

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.