wdi-3p-bile-w

Inel din aur WHITE NIGHTS TRIO cu diamante

1.270 lei

Șterge

Incrustat cu trei diamante de 0.126 carate, inelul White Nights Trio este gratios si elegant. Pietrele pretioase sunt puse in valoare prin montura in gherute. Stralucirile subtile ale diamantelor se imbina cu detaliile sub forma unor mici bobite de aur, dispuse pe trei sferturi din circumferinta inelului. Inelul poate fi realizat din aur alb, galben sau roz, modelul din imagine fiind din aur alb. Inelul face parte din C O L O R S.

*Daca nu regasesti masura ta in selector te rugam sa ne contactezi
**Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.2 g
Detalii pietre pretioase
Diamante (culoare F-G, claritate SI1, taietura VG):
2 diamante albe de 2 mm; aprox. 0.066 ct
1 diamant alb de 2.5 mm; aprox. 0.06 ct

Cod Produs: 1640WD.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.