Inel din aur de 18k intrerupt cu diamante in casete

Inel intrerupt din aur HIDDEN CODE cu diamante

1.430 lei

Șterge

Realizat din aur de 18K si incrustat cu diamante, inelul intrerupt Hidden Code a fost creat pentru a completa celelalte inele din colectie Enigma.  Mixand mai multe inele puteti crea un design unic, care sa va reprezinte. In cazul unui stil mai nonconformist, puteti purta doar inelul intrerupt Hidden Code pe prima sau a doua falanga.

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE

**Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1 g
Detalii pietre pretioase
Diamante (culoare F-G, claritate SI1, taietura VG):
– pentru masurile 47 – 49: 12 rubine de 1.5 mm; aprox. 0.18 carate (total);
– pentru masurile 50 – 54: 13 rubine de 1.5 mm; aprox. 0.195 carate (total);
– pentru masurile 55 – 58: 14 rubine de 1.5 mm; aprox. 0.21 carate (total);

Cod Produs: 1636W.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.