Verighete Amprente Sfere Bubble Dreams3

Verighete Bubble Dreams

4.500 lei

Șterge

Verighetele Bubble Dreams se remarca prin mixul neconventional intre designul simplu si elegant, intrerupt neasteptat de urmele unor sfere de mici dimensiuni, care si-au lasat definitiv amprenta pe material. Realizate manual si finisate diferit astfel incat elementul distinctiv sa iasa in evidenta, verighetele Bubble Dreams poarta promisiunea unei iubiri mereu surprinzatoare.

DETALII VERIGHETE
Latime inel dama: 5.4 mm
Latime inel barbat: 5.8 mm
Grosime: 1.5 mm

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE
Pretul afisat este per set si corespunde masurilor: dama 49-53 si barbati 58-61. Pentru a afla masura va invitam in showroom. Vizitele se fac cu o programare la numarul 0722 657 892.

MODIFICAREA ULTERIOARA A MASURII
Daca doriti modificari ale masurilor indicate initial, atelierul  nostru va poate ajuta astfel:
– Largire sau micsorare MECANICA – 150 lei/set
– Largire sau micsorare prin REFACEREA setului – 400 lei/set

Impreuna cu bijutierii nostri puteti identifica tipul de largire sau micsorare potrivit.

GRAVAREA VERIGHETELOR
Costul gravarii unui set este de 100 de lei. Beneficiati de GRAVARE GRATUITA daca ne indicati detaliile gravarii in termen de maxim 10 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Pentru ca textul sa fie lizibil, recomandam sa optati pentru gravare doar in cazul in care verigheta are o latime minima de 3.5 mm. In cazul verighetelor cu banda de confort, latimea trebuie sa fie de minim 4.5mm pentru a permite gravarea.

Descriere Produs

  • Pentru a considera comanda ferma este necesara achitarea unui avans de 50% din pretul setului. Comanda va fi gata in aproximativ o luna de la achitarea avansului. Impreuna cu verighetele veti primi si certificatul de garantie cu detaliile tehnice.
  • Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc.
  • Pentru un set de verighete personalizat, ne puteti scrie pe adresa office@minionette.ro.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe lista localitatilor unde Fan Courier are acoperire.