_MG_6990_small

Verighete Bicolore Coltii Lupului cu email alb si rosu

3.200 lei

Șterge

Verighetele Coltii Lupului sunt inspirate de unul dintre cele mai populare simboluri din folclorul romanesc. Coltii lupului sunt un simbol al protectiei si al calauzirii omului catre lumina. Verigheta de dama foloseste aceste motiv de jur imprejur, printr-un joc de culori intre emailul rosu si alb. Ambele verighete au banda de confort pentru un plus de comoditate.

Modelul face parte din colectia Nativ, o poveste de dragoste intre motivele traditionale romanesti si emailul aplicat manual. Daca indragiti motivele populare romanesti, puteti purta inelul de dama si ca o bijuterie statement.

DETALII VERIGHETE
Latime inel dama: 3.0 mm
Latime inel barbat: 3.8 mm
Grosime: 1.5 mm

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE
Pretul afisat corespunde masurilor: dama 49-53 si barbati 58-61. Pentru a afla masura va invitam in Showroom-ul Minionette. Vizitele se fac cu o programare prealabila, la numarul 0722 657 892.

MODIFICAREA MASURII
In functie de diferite aspecte tehnice, masura unei verighete poate fi ajustata mecanic sau modelul necesita refacere de la zero.
1. Modificarea masurii prin largire sau micsorare MECANICA – 150 lei/set
2. Modificarea masurii prin REFACEREA setului de la zero:
– In termen de 90 de zile de la livrare comanda – 400 lei/set. Aceasta este o facilitate pe care o oferim, costul refacerii fiind mai mare prin prisma operatiunilor implicate.

Cod Produs: VER_N9.
Categorie: .

Descriere Produs

  • Termenul de livrare este de aproximativ 4 – 6 saptamani de la confirmarea comenzii.
  • Prin confirmarea comenzii se intelege achitarea avansului de 50% si validarea caracteristicilor verighetelor: model, masura, latimi, grosimi, tipul materialului, pietre.
  • Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc.
  • Pentru un set de verighete personalizat, ne puteti scrie pe adresa: DESIGN@MINIONETTE.RO.