Verighete incrustate cu pietre pretioase

Verighete Dream of You and Me

6.700 lei

Șterge

Verighetele Dream of You and Me ne duc cu gandul la valurile marii, brazdate de straluciri intense. Imbratisarea fermecata a valurilor este transpusa in linia unduita a verighetelor, linie care reprezinta si punctul de intalnire dintre cei doi indragostiti. Intr-o armonie perfecta, verighetele Dream of You and Me celebreaza unitatea, cat si unicitatea fiecaruia. Verigheta de dama este incrustata cu diamante albe, verzi si albastre de dimensiuni diferite, scufundate usor in material, iar verigheta barbateasca are o personalitate plina de farmec, cu al sau contur imprevizibil.

DETALII VERIGHETE
Latime inel dama: 4.5 – 7.3 mm
Latime inel barbat: 4 – 6.7 mm
Grosime: 1.5 mm

DETALII PIETRE PRETIOASE
– 8 diamante albe de 1.25 – 2.5 mm, aprox. 0.186 ct (total), culoare F-G, claritate SI1, taietura VG;
– 5 diamante albastre de 1.25 – 2 mm, aprox. 0.093 ct (total), claritate VS+, taietura VG;
– 2 diamante green forest de 2 mm, aprox. 0.066 ct (total), claritate VS+, taietura VG;

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE
Pretul afisat este per set si corespunde masurilor: dama 49-53 si barbati 58-61. Pentru a afla masura va invitam in showroom. Vizitele se fac cu o programare la numarul 0722 657 892.

MODIFICAREA ULTERIOARA A MASURII
Daca doriti modificari ale masurilor indicate initial, atelierul  nostru va poate ajuta astfel:
– Largire sau micsorare MECANICA – 150 lei/set
– Largire sau micsorare prin REFACEREA setului – 400 lei/set

Impreuna cu bijutierii nostri puteti identifica tipul de largire sau micsorare potrivit.

GRAVAREA VERIGHETELOR
Costul gravarii unui set este de 100 de lei. Beneficiati de GRAVARE GRATUITA daca ne indicati detaliile gravarii in termen de maxim 10 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Pentru ca textul sa fie lizibil, recomandam sa optati pentru gravare doar in cazul in care verigheta are o latime minima de 3.5 mm. In cazul verighetelor cu banda de confort, latimea trebuie sa fie de minim 4.5 mm pentru a permite gravarea.

Cod Produs: VER43.

Descriere Produs

  • Pentru a considera comanda ferma este necesara achitarea unui avans de 50% din pretul setului. Comanda va fi gata in aproximativ o luna de la achitarea avansului. Impreuna cu verighetele veti primi si certificatul de garantie cu detaliile tehnice.
  • Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc.
  • Pentru un set de verighete personalizat, ne puteti scrie pe adresa office@minionette.ro.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe lista localitatilor unde Fan Courier are acoperire.