IMG_9563 (1)

Verighete Endless Bond

4.590 lei

╚śterge

Verighetele ENDLESS BOND reflecta legatura emotionala profunda care exista intre cei doi membrii ai cuplului. Acestea sunt deosebite prin prezenta santului in forma curba, cu finisaj mat, care strabate ambele modele. In cazul inelului de dama, cinci diamante albe (0.025ct) sunt presarate in interiorul santului, evidentiindu-se stralucirea aparte a acestora.

DETALII VERIGHETE
Latime inel dama: 5.6 mm
Latime inel barbat: 5.6 mm
Grosime: 1.4 mm

DETALII PIETRE PRETIOASE
– 5 diamante albe de 1 mm, aprox. 0.075 ct, culoare F-G,┬áclaritate SI1, taietura VG

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE
Pretul afisat este per set si corespunde masurilor: dama 49-53 si barbati 58-61. Pentru a afla masura va invitam in showroom. Vizitele se fac cu o programare la numarul 0722 657 892.

MODIFICAREA MASURII
In functie de diferite aspecte tehnice, masura unei verighete poate fi ajustata mecanic sau modelul necesita refacere de la zero.
1. Modificarea masurii prin largire sau micsorare MECANICA – 150 lei/set
2. Modificarea masurii prin REFACEREA setului de la zero:
–┬áIn termen de 90 de zile de la livrare comanda – 400 lei/set.┬áAceasta este o facilitate pe care o oferim, costul┬árefacerii┬áfiind mai mare prin prisma operatiunilor implicate.

GRAVAREA VERIGHETELOR
Costul gravarii unui set este de 100 de lei. Beneficiati de GRAVARE GRATUITA daca ne indicati detaliile gravarii in termen de maxim 10 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Pentru ca textul sa fie lizibil, recomandam sa optati pentru gravare doar in cazul in care verigheta are o latime minima de 3.5 mm. In cazul verighetelor cu banda de confort, latimea trebuie sa fie de minim 4.5mm pentru a permite gravarea.

Cod Produs: VER23.

Descriere Produs

  • Termenul de livrare este de aproximativ 4 – 6 saptamani de la confirmarea comenzii.
  • Prin confirmarea comenzii se intelege┬áachitarea avansului de 50% si┬ávalidarea caracteristicilor verighetelor: model, masura, latimi, grosimi, tipul materialului, pietre.
  • Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc.
  • Pentru un set de verighete personalizat, ne puteti scrie pe adresa:┬ádesign@minionette.ro.

Ati putea dori, de asemenea…