_MG_6886_small

Verighete Hora de Fete cu email rosu

2.900 lei

Șterge

Inspirate de un ritual de demult, verighetele Hora de Fete evoca indragitul dans popular, ocazie de bucurie si voiosie pentru toti cei care participa. Simbolistica horei de fete este legata de seductie, dar si de comunitate si integrare. Modelul de dama este decorat de jur imprejur de simbolul unei fete care joaca in hora, pictat cu email rosu. Modelul barbatesc este simplu si elegant, ambele verighete avand banda de confort pentru un plus de comoditate.

Modelul face parte din colectia Nativ, o poveste de dragoste intre motivele traditionale romanesti si emailul aplicat manual. Daca indragiti motivele populare romanesti, puteti purta inelul de dama si ca o bijuterie statement.

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE
Pretul afisat corespunde masurilor: dama 49-53 si barbati 58-61. Pentru a afla masura va invitam in showroom. Vizitele se fac cu o programare prealabila, la numarul 0722 657 892.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Latime inel dama: 3.0 mm
Latime inel barbat: 3.8 mm
Grosime: 1.5 mm

Cod Produs: VER_N5.
Categorie: .

Descriere Produs

  • Pentru a considera comanda ferma este necesara achitarea unui avans de 50% din pretul setului.
  • Comanda va fi gata in aproximativ 20 zile lucratoare de la confirmarea masurilor.
  • Impreuna cu verighetele veti primi certificatul de garantie cu detaliile tehnice.
  • In cazul verighetei de dama, modificarea masurii presupune refacerea integrala a modelului si un cost suplimentar.
  • Pentru un set de verighete personalizat, ne puteti scrie pe adresa office@minionette.ro.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe lista localitatilor unde Fan Courier are acoperire.