Verighete Mondrian din aur alb

Verighete Let’s Talk Mondrian

5.500 lei

Șterge

Minimalism, echilibru si arta. Inspirate de lucrarea numita Compozitia Nr. 6 a pictorului Piet Mondrian, verighetele Let’s Talk Mondrian sunt formate din linii drepte, verticale si orizontale, sapate adanc in grosimea inelelor. Acestea se intersecteaza din loc in loc dand nastere unor forme abstracte. Finisajul lucios al verighetelor si liniile adanci, accentuate cu rodiu negru se imbina perfect pentru a da viata si personalitate acestui model.

DETALII VERIGHETE
Latime inel dama: 5.5 mm
Latime inel barbat: 5.5 mm
Grosime: 1.5 mm (dama) / 1.6 mm (barbat) 

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE
Pretul afisat este per set si corespunde masurilor: dama 49-53 si barbati 58-61. Pentru a afla masura va invitam in showroom. Vizitele se fac cu o programare la numarul 0722 657 892.

MODIFICAREA MASURII
In functie de diferite aspecte tehnice, masura unei verighete poate fi ajustata mecanic sau modelul necesita refacere de la zero.
1. Modificarea masurii prin largire sau micsorare MECANICA – 150 lei/set
2. Modificarea masurii prin REFACEREA setului de la zero:
– In termen de 90 de zile de la livrare comanda – 400 lei/set. Aceasta este o facilitate pe care o oferim, costul refacerii fiind mai mare prin prisma operatiunilor implicate.

GRAVAREA VERIGHETELOR
Costul gravarii unui set este de 100 de lei. Beneficiati de GRAVARE GRATUITA daca ne indicati detaliile gravarii in termen de maxim 10 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Pentru ca textul sa fie lizibil, recomandam sa optati pentru gravare doar in cazul in care verigheta are o latime minima de 3.5 mm. In cazul verighetelor cu banda de confort, latimea trebuie sa fie de minim 4.5mm pentru a permite gravarea.

Cod Produs: VER34.

Descriere Produs

  • Termenul de livrare este de aproximativ 4 – 6 saptamani de la confirmarea comenzii.
  • Prin confirmarea comenzii se intelege achitarea avansului de 50% si validarea caracteristicilor verighetelor: model, masura, latimi, grosimi, tipul materialului, pietre.
  • Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc.
  • Pentru un set de verighete personalizat, ne puteti scrie pe adresa: design@minionette.ro.

Ati putea dori, de asemenea…