IMG_0212_SMALL

Verighete A Lifetime Love

4.900 lei

Șterge

Verighetele A LIFETIME LOVE se caracterizeaza prin eleganta si pretiozitate. Succesiunea formelor neregulate contribuie la conturarea unui design indraznet si plin de farmec. Verigheta de dama se distinge prin stralucirea conferita de cele cinci diamante intercalate (0.13 ct total)  si reprezinta alegerea ideala pentru doamnele aflate in cautarea unui inel cu pietre pretioase.

DETALII VERIGHETE
Latime inel dama: 5.7 mm
Latime inel barbat: 5.7 mm
Grosime: 1.3 mm

DETALII PIETRE PRETIOASE
– 3 diamante albe de 2 mm, aprox. 0.099 ct, culoare F-G, claritate SI1, taietura VG
– 2 diamant alb de 1.5 mm, aprox. 0.03 ct, culoare F-G, claritate SI1, taietura VG

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE
Pretul afisat este per set si corespunde masurilor: dama 49-53 si barbati 58-61. Pentru a afla masura va invitam in showroom. Vizitele se fac cu o programare la numarul 0722 657 892.

MODIFICAREA MASURII
In functie de diferite aspecte tehnice, masura unei verighete poate fi ajustata mecanic sau modelul necesita refacere de la zero.
1. Modificarea masurii prin largire sau micsorare MECANICA – 150 lei/set
2. Modificarea masurii prin REFACEREA setului de la zero:
– In termen de 90 de zile de la livrare comanda – 400 lei/set. Aceasta este o facilitate pe care o oferim, costul refacerii fiind mai mare prin prisma operatiunilor implicate.

GRAVAREA VERIGHETELOR
Costul gravarii unui set este de 100 de lei. Beneficiati de GRAVARE GRATUITA daca ne indicati detaliile gravarii in termen de maxim 10 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Pentru ca textul sa fie lizibil, recomandam sa optati pentru gravare doar in cazul in care verigheta are o latime minima de 3.5 mm. In cazul verighetelor cu banda de confort, latimea trebuie sa fie de minim 4.5mm pentru a permite gravarea.

Cod Produs: VER19.

Descriere Produs

  • Termenul de livrare este de aproximativ 4 – 6 saptamani de la confirmarea comenzii.
  • Prin confirmarea comenzii se intelege achitarea avansului de 50% si validarea caracteristicilor verighetelor: model, masura, latimi, grosimi, tipul materialului, pietre.
  • Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc.
  • Pentru un set de verighete personalizat, ne puteti scrie pe adresa: design@minionette.ro.

Ati putea dori, de asemenea…