_MG_7090_small

Verighete Rascruce cu rodiu negru

3.000 lei

Șterge

Traditie si nonconformism! Verighetele Rascruce sunt inspirate de motivul traditional al romburilor intersectate. Ambele verighete sunt realizate din aur alb si placate cu rodiu negru. Modelul de dama este decorat cu email alb, ambele verighete avand banda de confort.

Modelul face parte din colectia Nativ, o poveste de dragoste intre motivele traditionale romanesti si emailul aplicat manual. Daca indragiti motivele populare romanesti, puteti purta inelul de dama si ca o bijuterie statement. Placarea cu rodiu negru nu este permanenta, fiind necesara o intretinere anuala, pe care o oferim fara costuri suplimentare.

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE

Pretul afisat corespunde masurilor: dama 49-53 si barbati 58-61. Pentru a afla masura va invitam in showroom. Vizitele se fac cu o programare prealabila, la numarul 0722 657 892.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Latime inel dama: 3.0 mm
Latime inel barbat: 3.8 mm
Grosime: 1.5 mm

Cod Produs: VER_N14.
Categorie: .

Descriere Produs

  • Pentru a considera comanda ferma este necesara achitarea unui avans de 50% din pretul setului.
  • Comanda va fi gata in aproximativ 20 zile lucratoare de la confirmarea masurilor.
  • Impreuna cu verighetele veti primi certificatul de garantie cu detaliile tehnice.
  • In cazul verighetei de dama, modificarea masurii presupune refacerea integrala a modelului si un cost suplimentar.
  • Pentru un set de verighete personalizat, ne puteti scrie pe adresa office@minionette.ro.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe lista localitatilor unde Fan Courier are acoperire.