Concurs

Regulament HARMONY EARRINGS WITH SAPPHIRES GIVEAWAY

 

1. Organizator

Concursul este conceput si administrat de către SC CARRUS EXPERT SRL, cu sediul in Strada Carol Davila nr. 15, Bucuresti, CIF RO15687582, Reg. Com. J40/11462/2003.

Concursul se va desfăşura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţi participanţii. Regulamentul oficial în cauză este întocmit şi făcut public, conform legislaţiei aplicabile în România.

2. Locul de desfăşurare a concursului:

Concursul este organizat si se desfasoara in cadrul paginii de Instagram Minionette in perioada 13-17 Ianuarie. (https://www.instagram.com/minionettemagic/)

3. Pentru a se inscrie in concurs utilizatorii trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

A. “Participantul” trebuie sa urmareasca contul MINIONETTE de Instagram;
B. Sa mentioneze trei prieteni in cadrul comentariilor postarii.  Participantul poate repeta acest proces pentru a creste sansele de castig, singura conditie fiind de a mentiona de fiecare data alte trei nume ale prietenilor si de a nu repeta aceleasi nume mentionate in cadrul comentariilor anterioare.
C. Sa dea share postarii concursului intr-un Insta Story pe profilul lui.

4. Pentru ca inscrierea sa fie valida:
„Participantul” trebuie sa respecte toti pasii mentionati la punctul 3, fara a depasi termenul limita pentru inscrieri de 17 Ianuarie 2021, ora 23:59;

Organizatorul consideră înscrierea la concurs ca o acceptare implicită a acestui regulament şi consideră orice date cu privire la participant adevărate şi corecte. În cazul descoperirii oricăror neconcordanţe referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare validă. De asemenea, in cazul nerespectarii tuturor pasilor specifici inscrierii in concurs sau in cazul imposibilitatii contactarii participantului in eventualitatea unui castig al concursului, Organizatorul isi rezerva dreptul de a considera invalida participarea.

5. Dreptul de participare:

Poate participa la acest concurs orice persoană fizică cu domiciliul in Romania, indiferent de sex, naţionalitate sau religie.

Prin excepţie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum şi soţul/soţia şi rudele de gradul I şi II ale acestora.

6. Perioada de desfăşurare și modalitatea de desemnare a castigatorilor:

Perioada de desfasurare a concursului este: 13.01.2021, ora 15:00 – 17.01.2021, ora 23:59.

7. Mecanismul de selectare a castigatorului

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, realizata prin random.org, direct de catre organizator. Castigatorul va fi anuntat public, la cel mult 24 de ore de la incheierea concursului.

8. Anuntarea si validarea castigatorului

Castigatorul va fi contactat din partea unui reprezentant Minionette dupa incheierea concursului printr-un mesaj transmis pe Instagram.

Castigatorul va fi validat dupa transmiterea datelor de contact catre Organizator si a unei copii dupa buletinul acestuia.

In cazul netransmiterii datelor mentionate mai sus in termenul specificat, va fi ales un alt castigator, urmandu-se procedura descrisa anterior.

9. Premiu:

Premiul acordat in cadrul concursului este o pereche de cercei Harmony din aur de 14k, cu safire.

Ulterior stabilirii castigatorului concursului si a detaliilor privind premiul castigat (culoarea aurului cerceilor: galben/alb/roz), cerceii vor fi executati in decursul a maxim 14 zile lucratoare.

Castigatorul va putea intra in posesia premiului fie ridicand produsul din showroom (Bulevardul Eroilor, nr. 7, Bucuresti), fie optand pentru livrarea produsului prin intermediul unui curier.

 

10. Protecţia datelor personale:

Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant îşi dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la: Colectarea şi prelucrarea de către Organizator a informaţiilor privind numele, adresa de email si numarul de telefon. Câştigătorii îşi dau, de asemenea, acordul să furnizeze date cum ar fi, dar fără a se limita la: nume/ prenume, vârstă, ocupaţia, nr de telefon, adresa e-mail, oraşul din care provin, etc. şi a transmiterii acestora către Organizator în scopul acordării premiului stabilit prin acest Regulament;

Stocarea acestor date şi prelucrarea lor şi în alte scopuri decât cele anterior menţionate, respectiv: reclamă, marketing şi publicitate.

Participantii isi dau dreptul ca postarea cu care s-au inscris in concurs sa fie redistribuita de catre Organizator pe platforma de Instagram a Organizatorului, in scopul promovarii Concursului.

Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale Câştigătorilor şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament. Participanţii au dreptul să refuze, în orice moment, în mod gratuit şi fără nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat în legătură cu participarea la concurs să fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop.

Participanţii au dreptul să se opună prelucrării datelor cu caracter personal în orice moment, din motive întemeiate şi legate de situaţia personală. Participanţii au, în conformitate cu Legea nr. 294/2018, dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziţie, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa justiţiei.

11. Litigii:

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.

Organizatorul nu îşi va asuma nicio răspundere cu privire la pretenţiile terţilor sau ale instituţiilor asupra premiilor câştigate de către participanţi.

Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informaţii false sau eronate.

Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncţionalităţi în derularea concursului ca urmare a acţiunilor unor terţi.

12. Regulamentul concursului:

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.minionette.ro la secţiunea „Concurs”.Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă şi necondiţionată a prevederilor prezentului Regulament şi obligativitatea respectării acestora. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament, în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina www.minionette.ro la secţiunea „Concurs”. Modificările/formă modificată a Regulamentului intră în vigoare imediat după publicarea online.

Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.

13. Contact:

Pentru mai multe informaţii referitoare la concurs, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa office@minionette.ro sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0722.657.892.