CUSTOM by Minionette

Ti-ai dorit intotdeauna o bijuterie custom, creata de la zero exact dupa imaginatia ta?

Daca raspunsul la intrebarea de mai sus este da, atunci ai ajuns unde trebuie! Echipa noastra te poate ajuta sa-ti indeplinesti aceasta dorinta. Fie ca este vorba de o pereche de cercei, un inel sau o pereche de verighete, designerii si bijutierii Minionette iti vin in ajutor.

Impreuna putem da viata ideilor tale. Cu ajutorul tehnologiilor moderne de modelare si printare 3D, precum si a iscusintei bijutierilor nostri, modelul imaginat de tine poate deveni realitate in atelierul Minionette.

Iata care sunt etapele prin care vom trece impreuna pentru a transforma dorinta ta in realitate.

contact

Primim un semn de la tine.

Ne poti trimite un email la design@minionette.ro, suna la numarul 0730.002.471 sau vizita la adresa Louis Pasteur 51 din Bucuresti pentru a ne comunica mai multe despre bijuteria dorita.

Te incurajam sa fii cat mai generoasa sau generos cu detaliile (titlul aurului, tipul si forma pietrelor, detalii de design si chiar cote, daca ne poti oferi).

Cu cat avem mai multe informatii de la tine cu atat putem raspunde mai rapid si mai complet.

Iti confirmam daca putem realiza modelul propus.

Chiar daca vrem sa-ti implinim toate dorintele atunci cand vine vorba de bijuterii, si atelierul nostru are limitarile lui. Asa ca ne luam un mic ragaz sa iti confirmam daca putem realiza bijuteria dorita.

Iti trimitem propunerea de pret.

Echipa noastra va comunica oferta de pret estimativa pe baza detaliilor mentionate pentru modelul dorit. Aceasta etapa poate dura cateva zile in functie de complexitatea modelului si resursele implicate.

Confirmarea comenzii si concretizarea designului.

Dupa confirmarea comenzii si achitarea unui avans de 50% pe baza facturii, echipa Minionette va concretiza designul bijuteriei dorite, integrand feedback-ul tau pe tot parcursul.

new

Proiectul imaginat prinde viata.

Dam startul productiei pentru bijuteria ta. Termenul de realizare este de 4 – 6 saptamani de la confirmarea comenzii, in functie de complexitatea modelului.

Bijuteria ajunge la tine!

making of (2)

Ce e important sa stii!

00864344
  • Suntem producatori. Toate bijuteriile Minionette sunt create de catre echipa noastra de design si produse in atelierele noastre de bijutieri profesionisti.
  • Momentan realizam doar produse din aur de 14k sau 18k cu pietre naturale. Pe langa pietrele de care dispunem, putem comanda si alte tipuri si dimensiuni de pietre in functie de bijuteria pe care ti-o doresti.
  • Costul unei bijuterii custom-made reflecta complexitatea designului, manopera si costul materialului si al pietrelor.
  • Primim aur la schimb, asa ca poti achita partial sau integral produsul cu aur la schimb. Cum functioneaza? Testam aurul pe care ni-l aduci, inmultim gramajul acestuia cu valoarea lui in functie de pretul la bursa si scadem acest total din costul bijuteriei dorite.
  • Un model custom este realizat special pentru tine si din acest motiv nu se poate returna. Echipa noastra face toate eforturile ca modelul final sa fie exact asa cum ti l-ai dorit si avem nevoie la fiecare pas de feedback-ul tau pentru a fi siguri ca suntem pe drumul cel bun.
  • Modificarile ulterioare ale produsului finit (schimbare masura, schimbare design) se vor face contra-cost in functie de specificul solicitarilor.

Descopera cateva dintre bijuteriile custom realizate in atelierul nostru! 💖