CUSTOM by Minionette

Ti-ai dorit intotdeauna o bijuterie custom, creata de la zero exact dupa imaginatia ta?

Daca raspunsul la intrebarea de mai sus este da, atunci ai ajuns unde trebuie! Echipa noastra te poate ajuta sa-ti indeplinesti aceasta dorinta. Fie ca este vorba de o pereche de cercei, un inel sau o pereche de verighete, designerii si bijutierii Minionette iti vin in ajutor.

Impreuna putem da viata ideilor tale. Cu ajutorul tehnologiilor moderne de modelare si printare 3D, precum si a iscusintei bijutierilor nostri, modelul imaginat de tine poate deveni realitate in atelierul Minionette.

Iata care sunt etapele prin care vom trece impreuna pentru a transforma dorinta ta in realitate.

contact

Primim un semn de la tine. ­čĺľ

Ne poti trimite un email la design@minionette.ro, suna la numarul 0730.002.471 sau vizita la adresa Louis Pasteur 51 pentru a ne comunica mai multe despre bijuteria dorita.

Te incurajam sa fii cat mai generoasa sau generos cu detaliile (titlul aurului, tipul si forma pietrelor, detalii de design si chiar cote, daca ne poti oferi).

Cu cat avem mai multe informatii de la tine cu atat putem raspunde mai rapid si mai complet.

Iti confirmam daca putem realiza modelul propus.

Chiar daca vrem sa-ti implinim toate dorintele atunci cand vine vorba de bijuterii, si atelierul nostru are limitarile lui.┬á­čÖł

Asa ca ne luam un mic ragaz sa iti confirmam daca putem realiza bijuteria dorita.

Apoi iti trimitem propunerea de design si pret.

Designerii nostri contureaza modelul dorit si pe baza acestuia iti vom putea comunica detalii legate de pret, dar si alte informatii utile. Aceasta etapa poate dura cateva zile in functie de complexitatea modelului.

Ne dorim ca bijuteria sa fie exact asa cum ti-ai dorit, asa ca e momentul perfect sa ne spui daca e totul in regula cu propunerea de design si estimarea de pret.

Confirmarea comenzii va presupune si achitarea unui avans de 50% pe baza facturii de avans.

new

Bijuteria prinde viata.

Yeeeey, a venit acel moment in care dam startul productiei pentru bijuteria ta.

Termenul de realizare┬áeste de┬á4 – 6 saptamani┬áde la confirmarea comenzii, in functie de complexitatea modelului.

Si gataaaa!

Momentul mult asteptat a sosit, bijuteria despre care am discutat ajunge la tine.┬á­čĺľ

making of (2)

Ce e important sa stii!

stones
  • Suntem producatori. Toate bijuteriile Minionette sunt create de catre echipa noastra de design si produse in atelierele noastre de bijutieri profesionisti.
  • Momentan┬árealizam┬ádoar produse din aur de 14k sau 18k cu pietre naturale. Pe langa pietrele de care dispunem, putem comanda si alte┬átipuri si dimensiuni de pietre┬áin functie┬áde bijuteria pe care ti-o doresti.
  • Costul unei bijuterii┬ácustom-made┬áreflecta complexitatea designului, manopera si costul┬ámaterialului si al pietrelor.
  • Primim aur la schimb, asa ca poti achita partial sau integral produsul cu aur la schimb. Cum functioneaza? Testam aurul pe care ni-l aduci, inmultim gramajul acestuia cu valoarea lui in functie de pretul la bursa si scadem acest total din costul bijuteriei dorite.
  • Un model custom este realizat special pentru tine si din acest motiv nu se poate returna. Echipa noastra face toate eforturile ca modelul final sa fie exact asa cum ti l-ai dorit si avem nevoie la fiecare pas de feedback-ul tau pentru a fi siguri ca suntem pe drumul cel bun.
  • Modificarile ulterioare ale produsului finit (schimbare masura, schimbare design) se vor face contra-cost in functie de specificul solicitarilor.

Descopera cateva dintre bijuteriile custom realizate in atelierul nostru! ­čĺľ