Echipa Minionette

Mihaela

Fondator

mihaela

Un duo mereu activ, o echipa de cursa lunga. Complementari in idei si curajosi in egala masura, Cristi si Mihaela au pornit cu pasi hotarati catre o noua etapa, cea a creatiei de bijuterie. Au reusit sa stranga in jurul lor oameni pasionati de ceea ce fac si dornici sa se dezvolte alaturi de ei.

Dupa 12 ani de import si distributie a sculelor profesioniste pentru bijutieri, proiectul Minionette pare o continuare fireasca a carierei. In realitate este mai mult decat atat. Pentru noi, dincolo de investitia intr-un atelier modern de productie, investim mult si continuu intr-o echipa de tineri capabili astazi sa creeze bijuterii cu suflet si personalitate, impletind deprinderile vechilor mestesuguri cu tehnici moderne de proiectare 3D.”

Cristi

Fondator

cristi

Amelia

Bijutier

ami

Ami este bijutier in cadrul echipei Minionette. Absolventa a Universitatii Nationale de Arte si a unui master in Prelucrarea Metalelor, Ami se ocupa de realizarea bijutieriilor Minionette. Iubeste ceea ce face si isi doreste ca pasiunea ei sa evolueze tot mai mult. Odata cu Minionette, simte ca a pornit pe un nou drum.

Intotdeauna mi-am dorit ca munca mea sa fie materializata intr-un obiect estetic; nimic nu este mai placut decat sa observi ca esti apreciat de oamenii din jurul tau pentru ceea ce reusesti sa creezi.

Alice

Bijutier

alice

Alice este bijutier in cadrul echipei Minionette. Absolventa a Universitatii Nationale de Arte, sectia Metal, Alice urmeaza in prezent cursurile de master in cadrul aceleiasi specializari. S-a alaturat echipei Minionette pentru a practica meseria pe care o indrageste atat de mult.

”Bijuteria este pasiunea mea, este meseria pe care mi-am dorit sa o practic, deoarece este o imbinare intre sensibilitate si duritate. O bijuterie noua reprezinta o provocare, precum si sansa de a invata ceva nou, iar bucuria ca cineva va purta ceva realizat de mine este imensa.”

Bogdan

Design 3d

bog

Bogdan se ocupa cu proiectarea 3D a bijuteriilor, precum si de realizarea si mentenanta site-ului. Este intrigat de fluxul tehnologic prin care trece o bijuterie si de volumul de munca implicat in realizarea acesteia. Nu se teme sa experimenteze si are un simt estetic bine dezvoltat. Faptul ca cineva, undeva, se bucura de o bijuterie Minionette il motiveaza sa creeze lucruri cat mai frumoase in cadrul echipei.

”E un sentiment aparte, cel pe care il simti atunci cand vezi desenul 3D transformat in realitate.”

Carmen

PR & Marketing

carmen

Carmen contribuie in mod activ la construirea brandului Minionette, fiind un proiect in care s-a implicat cu mult drag inca de la inceput. A coordonat procesul de dezvoltare a numelui si identitatii brandului, iar acum se ocupa de promovarea produselor Minionette.

Am inceput acest drum cunoscand foarte putine lucruri despre lumea bijuteriilor. Cu toate acestea ma regasesc in totalitate in stilul Minionette si cred ca bijuteriile realizate in atelierul nostru merita sa ajunga in casele cat mai multor femei din Romania.


My Precioussss...

MG_5960