Echipa Minionette

Mihaela

Fondator

mihaela

Un duo mereu activ, o echipa de cursa lunga. Complementari in idei si curajosi in egala masura, Cristi si Mihaela au pornit cu pasi hotarati catre o noua etapa, cea a creatiei de bijuterie. Au reusit sa stranga in jurul lor oameni pasionati de ceea ce fac si dornici sa se dezvolte alaturi de ei.

Dupa 12 ani de import si distributie a sculelor profesioniste pentru bijutieri, proiectul Minionette pare o continuare fireasca a carierei. In realitate este mai mult decat atat. Pentru noi, dincolo de investitia intr-un atelier modern de productie, investim mult si continuu intr-o echipa de tineri capabili astazi sa creeze bijuterii cu suflet si personalitate, impletind deprinderile vechilor mestesuguri cu tehnici moderne de proiectare 3D.”

Cristi

Fondator

cristi

Amelia

Bijutier

ami

Ami, absolventa a Universitatii Nationale de Arte si a unui master in Prelucrarea Metalelor s-a alaturat echipei Minionette cand atelierul exista mai mult pe hartie decat in realitate. Cu pasiune si determinare, a insufletit primele bijuterii Minionette. Un bijutier iscusit si creativ, care cauta intotdeauna o provocare noua, Ami a deslusit rapid tainele montarii pietrelor pretioase, o arta pe care o practica cu dezinvoltura si agilitatea specifica.

Intotdeauna mi-am dorit ca munca mea sa fie materializata intr-un obiect estetic; nimic nu este mai placut decat sa observi ca esti apreciat de oamenii din jurul tau pentru ceea ce reusesti sa creezi. ”

Alice

Bijutier

alice

Alice, absolventa a Universitatii Nationale de Arte si a unui master in Prelucrarea Metalelor a venit cu un suflu nou in echipa Minionette. Rabdarea si spiritul experimental au determinat-o sa creeze bijuterii expresive care se remarca prin texturile deosebite. Inovatia vine sub forma unui lejer “ce-ar fi daca…” cu care ne cucereste de fiecare data.

”Bijuteria este pasiunea mea, este meseria pe care mi-am dorit sa o practic, deoarece este o imbinare intre sensibilitate si duritate. O bijuterie noua reprezinta o provocare, precum si sansa de a invata ceva nou, iar bucuria ca cineva va purta ceva realizat de mine este imensa.”

Bogdan

Design 3d

bog

Bogdan a pus bazele brand-ului Minionette, identificand directia de design principala si stilul minimalist si elegant care defineste fiecare bijuterie Minionette. Un “stapan al inelelor” modern, el se ocupa de proiectarea produselor Minionette, aducand inovatia in procesul de creatie al unei bijuterii prin folosirea tehnologiei 3D.

“Sunt intotedeauna in cautarea unei provocari in ceea ce priveste designul de bijuterie. Lucrand cu tehnologia 3D am posibilitatea de transpune in realitate viziunea clientului chiar si atunci cand este vorba despre un model de o complexitate deoseibita.”

Carmen

PR & Marketing

carmen

Carmen a dat startul comunicarii si identitatii Minionette, dezvoltand principiile si valorile dupa care se ghideaza brandul. Nu crede in “nu se poate”, asa ca se ocupa de cresterea business-ului prin dezvoltarea continua la nivel de marketing si comunicare. De curand s-a imprietenit mai bine cu procesul de creatie al bijuteriilor, implicandu-se si in conturarea unor noi colectii.

“M-am indragostit de libertatea pe care o am in a modela acest brand. Este o provocare continua, iar atitudinea deschisa si prietenoasa a echipei noastre, face ca orice sa fie posibil. In plus este un domeniu extrem de atractiv si dinamic. Cui nu i-ar placea sa fie inconjurat de bijuterii, pietre pretioase si clienti cu gusturi rafinate?!”

Irina

Customer Care & PR

IMG_0387

Irina se ocupa de interactiunea cu clientii Minionette, facandu-se „vinovata” de zambetul si multumirea acestora, atunci cand produsul dorit devine realitate. Ambitioasa si dedicata, ea contribuie la comunicarea brand-ului Minionette, atat in mediul online, cat si offline.

 “In ciuda pasiunii pentru industria fashion si beauty și a unei apetențe pentru frumos pe care de-a lungul timpului am invatat cum sa o fructific, nu m-as fi gandit vreodata ca voi deveni interfata unui atelier de bijuterii. In echipa Minionette am descoperit o lume a bijuteriilor fascinanta, iar cea mai mare satisfactie o reprezinta zambetul pe care il aduc pe chipul oamenilor cu care interactionez.”