Intrebari frecvente

  1. A.N.P.C.-ul marcheaza bijuteriile microscopic si nu puteti vedea marcajul fara ajutorul unui bijutier sau unei lupe profesioniste.
  2. O mica parte din bijuteriile de pe site-ul nostru nu pot fi marcate din cauza constructiei lor riscand sa fie deteriorate. A.N.P.C. decide care pot fi marcate sau nu, oricum ele sunt analizate.

*Pentru a elimina orice dubiu, puteti merge la o casa de amanet sau un magazin de bijuterii pentru a face un test aurului.

Majoritatea bijuteriilor Minionette se pot grava dar tineti cont ca sunt si unele bijuterii care nu pot fi inscriptionate din cauza design-ului. Gravarea este inclusa in pretul predusului.

Minionette.ro livreaza gratuit comenzile plasate pe teritoriul Romaniei (cu exceptia comenzilor care contin exclusiv produse din sectiunea Accesorii), iar rambursul achitat la livrare nu va fi taxat, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde FAN Courier are acoperire. Daca localitatea de domiciliu a cumparatorului nu se afla pe lista mai sus mentionata, clientul este rugat sa contacteze echipa Minionette pentru a putea identifica impreuna solutia cea mai buna de livrare.

Minionette.ro ofera gratuit asigurarea bijuteriilor livrate pana la adresa de destinatie mentionata de client in formularul de comanda, transportul facandu-se securizat pana la adresa respectiva. Asigurarea este valabila pana la semnarea de receptie de catre client.

Da, daca bijuteria solicitata este pe stoc la Atelierul Minionette (Bd. Eroilor, nr. 7, sect. 5, Bucuresti). In acest caz solicitam clientilor sa faca o programare in prealabil, sunand la numarul 0722.657.892.

Da, te asteptam de luni pana vineri, in intervalul 10:00 – 16:00 la adresa Bd. Eroilor, nr. 7, Bucuresti. In acest caz solicitam clientilor sa faca o programare in prealabil, sunand la numarul 0722.657.892.

  1. Plata online cu cardul. Tranzactiile online cu cardul vor fi procesate prin intermediul NETOPIA Mobil Pay.
  2. Plata ramburs. Se achita cash in momentul receptiei produsului prin FAN Courier.
  3. Plata cash in Studioul Minionette din Bulevardul Eroilor, nr. 7, sect. 5, Bucuresti.
  4. Plata prin transfer bancar in contul Minionette. Datele sunt: CARRUS EXPERT SRL, Cont Bancar RO09BACX0000000246272000 deschis la Unicredit Bank, CUI RO15687582.

Bijuteriile Minionette sunt disponibile in aur de 14k. La solicitarea clientului, bijuteriile Minionette se pot realiza si in aur de 18k, acest lucru influentand si pretul produsului.

Minionette.ro ofera detalii amanuntite in acest sens. Acestea sunt disponibile in cadrul unui ghid de masurare, vizibil in dreptul fiecarui inel aflat pe Minionette.ro. Totodata puteti achizitiona Ring Sizer-ul Minionette, disponibil in shop-ul nostru, pentru a afla masura corecta.

Tehnologia de care dispunem ne permite sa realizam anumite modificari, insa exista si limitari. De exemplu, unele modele de inele permit modificari ale marimii cu 1-2 numere, altele nu permit acest lucru. Astfel, in acest exemplu, identificarea corecta a marimii ne ajuta sa eliminam neplacerile.

Bijuteriile Minionette vor fi marcate cu titlul metalului pretios – 585 pentru aurul de 14k si 750 pentru aurul de 18k si cu marca de autenticitate ANPC.

Minionette ofera garantie timp de 10 de zile de la data achizitionarii produselor pe baza Cardului de Garantie. Garantia nu acopera diverse incidente si accidente survenite din vina clientului, cum ar fi socurile mecanice, expunerea la foc, purtarea neingrijita a bijuteriei, pierderea, desprinderea si/sau spargerea pietrelor, etc. De asemeni, Minionette va remedia eventualele vicii de fabricatie ascunse fara costuri suplimentare, intr-un termen rezonabil, cu conditia ca verificarea bijuteriei Minionette primite sa aiba loc in termen de 10 zile de la receptia produsului. Garantia poate fi solicitata numai in baza certificatului de calitate a bijuteriei in original.

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor, „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului”. Se accepta returul cu conditia ca atat bijuteria, cat si packing-ul sa fie nealterate. In cazul unui retur, cumparatorul va acoperi costul transportului, daca bijuteria nu este adusa personal la Atelierul Minionette.

Trebuie doar sa ne comunicati telefonic ca doriti sa returnati produsul, noi trimitem curierul sa ridice returul si maxim 5 zile lucratoare de la receptia coletului veti primi banii in contul specificat de dvs.

Produsele realizate prin comanda personalizata nu se pot returna. De asemenea produsele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr. 51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.

Daca sunt intrebari suplimentare, va invitam sa ne contactati:

Telefon:  0722.657.892

E-mail: office@minionette.ro

Facebook: www.facebook.com/minionettejewelry