Maria, Angelin si verighetele Contrast

Nerabdatori si emotionati, asa au patruns pentru prima data in showroom-ul nostru, Maria si Angelin. Ne-au descoperit la un targ si au fost foarte incantati sa afle ca realizam si bijuterii la comanda, asa ca ne-am revazut pentru a discuta despre un design personalizat de verighete. Am aflat ca isi doreau modele diferite, cautand totusi un fir rosu care sa conecteze cele doua bijuterii.

Maria, foarte atasata de superbul ei inel de logodna, a ales ca prin verigheta sa creeze efectul de stack rings. Asa ca am creat pentru ea doua inele incrustate cu 36 de diamante albe care sa-i incadreze perfect inelul de logodna, urmarind forma acestuia.

Angelin a optat pentru un model cat mai simplu, avand un design minimalist si elegant prin prezenta rodiului negru. In plus, si-a dorit foarte mult sa integreze un element din verigheta sotiei, asa ca a optat pentru aur roz, vizibil la interiorul inelului. Materialul din care sunt facute bijuteriile a devenit in acest fel un detaliu care leaga verighetele lor.

Ne-am bucurat sa-i putem implica in procesul de creatie, intalnindu-ne de mai multe ori pentru a discuta despre design-ul bijuteriilor si pentru a valida cu ei etapele esentiale prin care au trecut verighetele. Asa ca va puteti imagina bucuria lor, dar si a noastra cand, dupa aproximativ trei luni, ne-am revazut pentru a proba varianta finala a verighetelor.

Iata ce ne-au povestit si ei despre aceasta experienta.

Minionette: Ce bijuterii porti in general?

Maria: In ultima vreme, din comoditate, am renuntat la majoritatea bijuteriilor. Port inelul de logodna, pe mana dreapta, un inel primit in dar de la mama, cercei si, mai nou, lantul V for Vendetta primit cadou tot de la mama.

Minionette: Ce anume v-a determinat sa optati pentru un model custom de verighete si cum v-a venit ideea modelului?

Maria & Angelin: Suntem personalitati complet diferite si, in adancul sufletului, am stiut amandoi ca nu vom gasi o varianta prefabricata care sa ne satisfaca. Ideea de verighete custom made ne-a venit dupa o perioada de cautari fara succes in magazinele de profil, precum si din dorinta de a purta verighete care sa ne reprezinte.

Minionette: Ce va place cel mai mult la verighetele voastre?

Maria & Angelin: Cel mai mult ne place faptul ca le simtim ale noastre: de la povestea din spatele lor, la implicarea noastra in procesul de creatie, la varianta finala jumi-juma: glam – minimal

Minionette: Ce nume ati da verighetelor voastre?

Maria & Angelin: Contrast

Share this Post!