Politica de Confidentialitate

Echipa Minionette isi doreste sa va ofere dvs, utilizatorilor, o navigare online sigura si sa va protejeze dreptul la intimitate si la imagine pentru protectia vietii dvs personale. Ne preocupam sa va aducem la cunostinta scopurile pentru care vi se solicita anumite informatii cu caracter personal si ne asiguram ca informatiile pe care le-ati introdus in bazele noastre de date sunt folosite doar in scopul pe care vi l-am prezentat dvs la cererea respectivelor date.

 

Nota de informare privind protectia datelor personale

       Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Minionette are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate

 

Scopul

       Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor Minionette.ro posibilitatea achizitionarii unor servicii si produse online.

 

Obligatia de a furniza datele 

       Sunteti obligat(a) sa furnizati datele in masura in care acestea sunt necesare pentru oferirea serviciilor si produselor puse la dispozitia dvs. de catre Minionette. Refuzul dvs. determina imposibilitatea Minionette de a va oferi serviciile solicitate.

 

Destinatia datelor:

       Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie si agentilor de livrare marfa, in cazul in care s-a efectuat o comanda de produse.

 

Drepturile dvs:

       Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale , dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa office@minionette.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Informatii generale colectate de Minionette.ro

       In momentul inregistrarii pe site-ul Minionette.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor produse, vizitarea anumitor pagini din site-ul Minionette.ro, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Minionette va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana. In unele zone ale siteului, Minionette va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii produselor Minionette si alte informatii prin care va putem identifica.


Conturile dvs pe siteul www.minionette.ro

       In momentul crearii unui cont va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email si numarul de telefon. Daca optati pentru o comanda online va vor fi cerute si datele necesarii facturarii pe persoana juridica sau persoana fizica de la caz la caz (pentru persoana fizica este necesar si CNP si adresa din cartea de identitate). Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal. Intrebari sau contact pe site: in momentul trimiterii unei intrebari pe site va trebui sa oferiti emailul, numele si prenumele si telefonul dvs . La fel si pentru folosirea formularului de contact de pe site. Acestea nu se vor afisa pe site.

 

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre Minionette

       Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul Minionette, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.
        La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-ului web, noilor oportunitati oferite de Minionette si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Minionette este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

       Minionette poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

– Cu acordul dvs. ;

– Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs. (de exemplu catre agentii de curierat care livreaza comanda Dvs.);

– In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Minionette doar in masura in care este necesara asistenta lor.

– Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;

 (b) protejeaza drepturile companiei Minionette sau companiilor afiliate; 

(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

– In cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Minionette, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

– In cazul in care Minionette fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care Minionette devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul Minionette.ro

 

Dreptul dvs. de a va modifica si sterge datele dvs. detinute de operator

        Minionette confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

 

Securitatea datelor 

        Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de Minionette protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceaseza cu ajutorul unei parole. Nu toti angajatii companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, in prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale in domeniu. 

 

Cookies 

        Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-ul Minionette.ro , folosim o facilitate a browserului Internet numita “cookie”. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator.  Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe situl nostru.

 

Feedback

        Minionette ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor. 

 

Modificari ale politicii de confidentialitate 

        Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la office@minionette.ro

 

Va multumim ca folositi serviciile noastre!