September Sales la Minionette

vizual_2

Dupa o vara calduroasa revenim cu forte proaspete si un nou eveniment dedicat voua. ⚡ Te invitam sambata de la 11:00 la 19:00 si duminica de la 11:00 la 16:00 sa alungi nostalgia post – vacanta cu o sesiune de shopping.

🔖 Ne-am pregatit cu REDUCERI de pana la 30% la diferite bijuterii Minionette si pana la 20% la gama de verighete.

💍 In plus, cu ocazia acestui eveniment vei beneficia de o ESTETIZARE GRATUITA pentru o bijuterie proprie din aur (polish, curatare ultrasunete si rodiere aur alb, galben sau roz).

✨ Fiecare editie este o buna ocazie pentru a te initia in mestesugul bijuteriilor, asa ca te asteptam si de aceasta data intr-un TUR AL ATELIERULUI nostru. In plus, bijutierii si designerul Minionette te pot consilia in cazul in care te intereseaza realizarea unei bijuterii la comanda.

🥁 Toate acestea vor avea loc pe ritmurile muzicale Saluna, la care adaugam o limonada home-made si o inghetata delicioasa 🍨 cu care speram sa prelungim vremea buna.

Programul evenimentului:
Sambata, 7 septembrie: 11:00 – 19:00
Duminca, 8 septembrie: 11:00 – 16:00

Accesul la eveniment este liber. Daca esti in cautarea unui set de verighete sau a unei bijuterii custom-made, iti recomandam sa faci o programare in avans la numarul 0722 657 892, pentru a-ti oferi toata atentia noastra in cadrul unei discutii dedicate.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezita sa ne scrii pe adresa office@minionette.ro sau sa ne suni la numarul 0722 657 892.