Termeni si conditii

Garantia produselor Minionette si Cardul de Garantie

Minionette ofera garantie de 90 de zile pentru bijuteriile comercializate. Garantia nu acopera diverse incidente si accidente survenite din vina clientului, cum ar fi socurile mecanice, expunerea la foc, purtarea neingrijita a bijuteriei, pierderea, desprinderea si/sau spargerea pietrelor, etc. De asemeni, Minionette va remedia eventualele vicii de fabricatie ascunse fara costuri suplimentare, intr-un termen rezonabil, cu conditia ca verificarea bijuteriei Minionette primite sa aiba loc in termen de 10 zile de la receptia produsului.

Cardul de Garantie contine informatii despre achizitia realizata, privind data, codul si detaliile despre titlul metalului pretios sau greutatea pietrelor in carate. Recomandam clientilor sa verifice daca la momentul achizitiei au intrat si in posesia Cardului de Garantie completat si semnat de catre un reprezentant Minionette. Prezentarea Cardului de Garantie la Studioul Minionette din Bucuresti (str. Dr. Carol Davila 15) este suficienta pentru efectuarea gratuita a reparatiei sau a remedierii defectelor. Clientul achita doar transportul sau poate veni cu bijuteria la Studioul Minionette. In acest caz, rugam clientul sa ne contacteze in prealabil pentru stabilirea unei intalniri.

Intretinerea bijuteriilor Minionette

Recomandam clientilor sa pastreze Cardul de Garantie Minionette chiar si dupa expirarea perioadei de garantie. Cu acest card se vor putea prezenta oricand la Atelierul din cadrul Studioului Minionette pentru a beneficia gratuit de o curatare profesionala sau de redarea stralucirii initiale a bijuteriei. In acest caz, rugam clientul sa ne contacteze in prealabil pentru stabilirea unei intalniri.

Returnarea bijuteriilor achizitionate

Returnarea bijuteriilor achizitionate se poate face in maxim 14 zile calendaristice de la data achizitiei acestora, iar retunarea banilor se va face in maximum o saptamana. Se accepta returul cu conditia ca atat bijuteria, cat si packing-ul sa fie nealterate. In cazul unui retur, cumparatorul va acoperi costul transportului, daca bijuteria nu este adusa personal in Studioul Minionette.

Exceptie de la cele de mai sus o fac bijuteriile personalizate (in conformitate cu legislatia in vigoare). Acestea nu pot fi returnate intrucat sunt create si produse la comanda.

Solicitarile de modificare a bijuteriei

Pentru a determina daca putem raspunde pozitiv solicitarii, recomandam clientului sa ne contacteze pentru a stabili o intalnire. Ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, asa ca vom analiza specificul bijuteriei si al solicitarii. Tehnologia de care dispunem ne permite sa realizam anumite modificari, insa exista si limitari. De exemplu, unele modele de inele permit modificari ale marimii cu 1-2 numere, altele nu permit acest lucru. Astfel, in acest exemplu, identificarea corecta a marimii ne ajuta sa eliminam neplacerile.

Marcile de autenticitate stantate pe bijuteriile Minionette

Bijuteriile originale Minionette vor fi marcate cu titlul metalului pretios – 585 pentru aurul de 14k si 750 pentru aurul de 18k,  si cu marca de autenticitate ANPC. Greutatea pietrelor pretioase in Ct, se va regasi pe Cardul de Garantie.

Pretul afisat

Pretul de pe site este in lei si include TVA, transport gratuit prin FAN Courier*, asigurare gratuita a coletului pe perioada transportului si packing gratuit format din cutie si logo paper bag (vezi poza site).

*Transportul si asigurarea nu sunt gratuite in anumite localitati pentru care FAN Courier efectueaza km suplimentari. Recomandam clientilor sa verifice AICI lista acestor localitati.

Cum comand

Comenzile pot fi facute: telefonic, la numarul 0722 217 478 sau on-line prin interfata disponibila pe site-ul www.minionette.ro.

Pasii pentru comanda online sunt urmatorii:

  1. Creare cont utilizator;
  2. Logare in contul personal;
  3. Adaugare produs in cosul personal de cumparaturi (atentie la selectarea materialului si a marimii potrivite inainte de adaugarea produsului in cos);
  4. Completarea detaliilor de facturare si livrare;
  5. Efectuarea comenzii prin click pe butonul “Comanda”.

Cum platesc

Plata bijuteriilor Minionette se poate realiza prin mai multe modalitati:

  1. Plata online cu cardul. Tranzactiile online cu cardul vor fi procesate prin intermediul NETOPIA mobil Pay.
  2. Plata ramburs. Se achita cash, in momentul receptiei produsului prin FAN Courier.
  3. Plata directa in Studioul Minionette din Bulevardul Eroilor, nr. 7, sect. 5, Bucuresti. Se accepta doar cash.
  4. Plata prin transfer bancar in contul Minionette.

Achitarea unui avans

Minionette isi rezerva dreptul de a solicita achitarea unui avans pentru onorarea unei comenzi in urmatoarele situatii: in cazul comenzilor de verighete, inele de logodna, produse personalizate si a comenzilor ce depasesc suma de 1500 lei.

Transport, Asigurare*

Transportul si asigurarea sunt gratuite, iar rambursul achitat la livrare nu va fi taxat, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire. Daca localitatea de domiciliu a cumparatorului nu se afla pe lista mai sus mentionata, clientul este rugat sa contacteze echipa Minionette pentru a putea identifica impreuna solutia cea mai buna de livrare.

*Asigurarea la Transport – Aceasta permite clientului sa fie acoperit de orice risc. In cazul in care sunt constatate neconformitati la receptia bijuteriei, clientul este rugat sa contacteze echipa Minionette in cel mai scurt timp.

Personalizare, Unicitate

Minionette dispune de varianta de modelare asistata 3D, tehnologia jucand un rol important in realizarea proiectelor personalizate si nu numai. Clientul este incurajat sa comunice cu echipa Minionette pentru a afla mai multe despre serviciul de personalizare a bijuteriilor. Acest serviciu poate presupune o gravura, un semn discret, vizibil doar celui care poarta bijuteria sau un intreg proiect imaginat de client.